Interieux

Een Belgisch concept- en designbureau, presenteert zich als een innovatieve en vooruitstrevende studio gespecialiseerd in unieke en op maat gemaakte ontwerpen. Hun focus ligt op het combineren van esthetiek en functionaliteit, waarbij ze traditionele en moderne technieken inzetten om tijdloze designs te creëren. Interieux biedt een reeks diensten aan, waaronder binnenhuisinrichting, kantoorinrichting, winkelinrichting, horeca-inrichting, en 3D-ontwerp.

Klant

Interieux

Geleverde diensten

Branding, Website, Copywriting

Projectbeschrijving

Het project voor Interieux omvatte een volledige digitalisatie van hun diensten. Dit initiatief was gericht op het ontwikkelen van een online platform dat niet alleen hun portfolio van voltooide projecten toont, maar ook interactieve elementen bevat die potentiële klanten in staat stellen om de mogelijkheden van samenwerking met Interieux te verkennen. Het doel was om een digitale omgeving te creëren die net zo boeiend en inspirerend is als hun fysieke ontwerpen.

Uitdagingen & Oplossingen

Een grote uitdaging was het nauwkeurig weergeven van Interieux's fysieke ontwerpwerk in een online formaat. De oplossing lag in de ontwikkeling van een geavanceerde website met een interactieve portfolio, waarbij gebruik werd gemaakt van hoogwaardige beelden en gedetailleerde projectbeschrijvingen. Daarnaast werd er een gebruiksvriendelijke interface ontworpen die bezoekers in staat stelt om gemakkelijk door verschillende projecten te navigeren en een gevoel van de unieke stijl van Interieux te krijgen.

Diensten

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Branding
Website
SEO
UX/UI
Typographic
Copywriting
Branding
Website
SEO
UX/UI
Typographic
Copywriting

Versterking van Merkidentiteit en Digitale Aanwezigheid

De vernieuwde digitale aanwezigheid van Interieux heeft een aanzienlijke impact gehad. De website heeft de zichtbaarheid van het bedrijf verbeterd, wat resulteerde in een toename van het aantal aanvragen voor projecten en consultaties. Dit heeft bijgedragen aan een versterking van hun positie op de markt en een uitbreiding van hun klantenbestand. De interactieve elementen van de website hebben effectief de kwaliteit en diversiteit van het werk van Interieux gecommuniceerd, wat leidde tot een grotere betrokkenheid van het publiek.

Arrow Right iconArrow Right icon