Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Vind hier antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten en werkwijze.

Kan Creagrid helpen bij het verbeteren van mijn website voor een betere gebruikerservaring?

Zeker, wij kunnen uw website analyseren en optimaliseren voor zowel functionaliteit als esthetiek, om zo de gebruikerservaring te verbeteren en de betrokkenheid te verhogen.

Biedt Creagrid ook ondersteuning na oplevering van een project?

Ja, Creagrid biedt na oplevering onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft draaien en up-to-date blijft.

Hoe werkt het proces van samenwerking met Creagrid?

Wij beginnen met een kennismakingsgesprek om uw behoeften en doelstellingen te begrijpen. Daarna bieden we een op maat gemaakte strategie aan en na goedkeuring starten we met het uitvoeren van het project, met regelmatige updates en feedbackmomenten.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een nieuwe website te ontwikkelen?

De tijd die nodig is om een nieuwe website te ontwikkelen kan variëren, afhankelijk van de complexiteit en de eisen van het project. Gemiddeld nemen kleinere projecten 4-6 weken in beslag, terwijl grotere projecten 10-12 weken of langer kunnen duren.

Wat voor soort diensten biedt Creagrid aan?

Creagrid specialiseert zich in een breed scala aan digitale diensten, waaronder branding, webdesign, grafisch ontwerp en digitale marketing. Ons doel is om een complete oplossing te bieden voor uw online aanwezigheid.