BS Bouw

BS Bouw, erkend om hun uitmuntendheid in de bouwindustrie, biedt een breed scala aan bouwdiensten. Hun expertise omvat algemene bouw, elektriciteitswerken, gyprocwerken, schilderwerken en tegelwerken. Ze onderscheiden zich door hun toewijding aan kwaliteit, aandacht voor detail en vermogen om maatwerk te leveren voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Klant

BS Bouw

Geleverde diensten

Branding, Website, Copywriting

Projectbeschrijving

Het project voor BS Bouw omvatte een holistische digitalisering, waaronder het creëren van een nieuwe merkidentiteit, het ontwikkelen van een website en het opstellen van overtuigende copy. Het doel was een digitale uitstraling te creëren die hun vakmanschap en professionaliteit weerspiegelt.

Uitdagingen & Oplossingen

Een belangrijke uitdaging was het integreren van de diverse diensten van BS Bouw in een samenhangend digitaal verhaal. Dit werd opgelost door een strakke, moderne website met een intuïtieve gebruikersinterface, die hun diensten en projecten helder presenteert. Daarnaast werd er aandacht besteed aan het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit die consistent doorgevoerd is in alle digitale en gedrukte media.

Diensten

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Branding
Website
UX/UI
Graphic Design
Copywriting
SEO
Branding
Website
UX/UI
Graphic Design
Copywriting
SEO

Versterking van Merkidentiteit en Digitale Aanwezigheid

De vernieuwde digitale aanwezigheid van BS Bouw, met hun geüpdatete branding en website, heeft hun marktpositie aanzienlijk versterkt. Deze transformatie heeft niet alleen hun zichtbaarheid in de bouwsector verbeterd, maar ook geleid tot een toename in leadgeneraties. Klanten zijn nu beter in staat om het uitgebreide aanbod en de kwaliteit van BS Bouw's diensten online te ontdekken, wat resulteert in meer gerichte en kwalitatieve aanvragen. Dit succes benadrukt het belang van een sterke online aanwezigheid in het moderne bedrijfsleven.

Arrow Right iconArrow Right icon