Conforma

Conforma is een GMP en ISO 13485 gecertificeerd farmaceutisch en medisch hulpmiddelenbedrijf, gespecialiseerd in de productie en verpakking van halfvaste en vloeibare producten. Met meer dan 65 jaar ervaring biedt Conforma innovatieve oplossingen en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit.

Klant

Conforma

Geleverde diensten

Website, Graphic Design

Projectbeschrijving

Het project voor Conforma omvatte het versterken van hun digitale aanwezigheid om hun uitgebreide dienstverlening, waaronder contractfabricage, bulkfabricage, verpakking en kwaliteitscontrole, beter te presenteren.

Uitdagingen & Oplossingen

De uitdaging lag in het helder en aantrekkelijk presenteren van Conforma's uitgebreide diensten online. De oplossing was een geïntegreerde aanpak met een gebruiksvriendelijke website waarop klanten gemakkelijk informatie over diensten kunnen vinden en direct contact kunnen opnemen.

Diensten

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Webdesign
UX
SEO
Video
Graphic Design
Typographic
Webdesign
UX
SEO
Video
Graphic Design
Typographic

Versterking van Merkidentiteit en Digitale Aanwezigheid

De nieuwe website heeft geleid tot een versterkte online aanwezigheid van Conforma, waardoor potentiële klanten nu de mogelijkheid hebben om hun diensten online te bekijken en gemakkelijk contactgegevens achter te laten voor verdere communicatie. Dit heeft de toegankelijkheid en zichtbaarheid van het bedrijf aanzienlijk verbeterd.

Arrow Right iconArrow Right icon