Hondenboetiek

Hondenboetiek, gespecialiseerd in kwalitatieve hondenaccessoires, onderging een merk- en verpakkingsontwerptransformatie. Hun aanbod varieert van wandelaccessoires tot kledij en speelgoed voor honden. De focus lag op het creëren van een aantrekkelijke en herkenbare merkidentiteit.

Klant

Hondenboetiek

Geleverde diensten

Branding, Packaging

Projectbeschrijving

Het project omvatte een ontwikkeling van de branding en het verpakkingsontwerp van Hondenboetiek, met als doel een onderscheidende en aantrekkelijke merkidentiteit te creëren die resoneert met hondenliefhebbers.

Uitdagingen & Oplossingen

De uitdaging was het ontwikkelen van een merkidentiteit die zowel stijlvol als functioneel is, en die aansluit bij de unieke producten van Hondenboetiek. Dit werd bereikt door een combinatie van creatieve ontwerpen en praktische verpakkingsopties, die niet alleen de producten beschermen, maar ook de merkboodschap versterken.

Diensten

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Branding
Packaging
Typographic
Print Design
Logo
Brand Strategy
Branding
Packaging
Typographic
Print Design
Logo
Brand Strategy

Versterking van Merkidentiteit

De herziene branding en verpakking van Hondenboetiek hebben effectief bijgedragen aan een unieke positionering op de markt. Door de nadruk op stijl, kwaliteit en functionaliteit onderscheidt Hondenboetiek zich van concurrenten. De aantrekkelijke verpakking en merkuitstraling weerspiegelen de exclusiviteit van hun producten, waardoor ze een favoriete keuze worden voor hondenliefhebbers die op zoek zijn naar iets speciaals voor hun huisdier. Deze strategie heeft de herkenbaarheid en aantrekkingskracht van Hondenboetiek in de huisdierenmarkt aanzienlijk verhoogd.

Arrow Right iconArrow Right icon