Arganistic

Arganistic is gespecialiseerd in 100% biologische arganolie, een veelzijdig natuurlijk schoonheidsproduct bekend als 'Het vloeibare goud uit Marokko'. Hun producten zijn rijk aan vitamine E, antioxidanten en essentiële vetzuren, en bieden hydraterende, herstellende en beschermende eigenschappen voor huid, haar, baard en nagels.

Klant

Arganistic

Geleverde diensten

Branding, E-commerce, Copywirting, Packaging

Projectbeschrijving

Het project voor Arganistic omvatte de ontwikkeling van een complete merkervaring, van productverpakking tot online aanwezigheid. Dit inclusief verpakkingsontwerp, 3D-productvisualisaties, gerichte advertentiecampagnes, en het ontwerpen van een e-commerce website.

Uitdagingen & Oplossingen

De uitdaging was om een coherente merkidentiteit te creëren die de natuurlijke kwaliteit van de producten weerspiegelt. Dit werd bereikt door een samenhangend verpakkingsontwerp, realistische 3D-beelden, effectieve advertentiestrategieën en een gebruiksvriendelijke e-commerce website.

Diensten

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Branding
E-commerce
UX/UI
Packaging
Product Design
Social media
Branding
E-commerce
UX/UI
Packaging
Product Design
Social media

Versterking van Merkidentiteit en Digitale Aanwezigheid

Deze geïntegreerde aanpak heeft Arganistic's marktaanwezigheid versterkt. De nieuwe verpakkingen hebben de productaantrekkelijkheid verhoogd, terwijl de advertentie-inspanningen en de e-commerce website hebben geleid tot een toename in merkbekendheid en online verkoop.

Arrow Right iconArrow Right icon